MOD, KOMMUNIKATION och PRESENTATION med Imor Hermann.

­­­­­­­­­­­­En kurs där deltagarna under fyra dagar får möjlighet att gå igenom och presentera sitt yrkeskunnande, sin erfarenhet och sitt personliga konstnärskap. Genom praktiska övningar och samtal, relaterat till den situation man skall lära sig att bemästra, belyses varje individs styrka och svaghet i individens syn på sitt eget kunnande.

Genom att styrka sin egen potential i det egna presenterandet och ge form åt det kunnande som individen faktiskt besitter och genom att sätta det i  ett sammanhang, förbättras möjligheten att som konstnärlig utövare presentera sig som yrkesperson. Deltagarna kommer att göra olika övningar som syftar till att hitta sig själv och sina egna uttrycksmedel, att kunna vara i situationen och inte se sig själv utifrån.
Kursen leds av Imor Hermann som i botten är teaterregissör, men har de senaste åren arbetat mer med film och då huvudsakligen som ansvarig för castingen.  Imor har under flera år gett denna kurs bland annat för  Teaterhögskolorna i Stockholm och i Luleå, lett flertalet kurser för Kulturakademien Trappan i Göteborg samt för Teateralliansen. Han delar numera sin tid mellan Stadsteatern som castingdirector och som legitimerad psykoterapeut på en stor mottagning i Stockholm.

Datum: 7-10 juni 2016 (tisdag-fredag)

Tid: 10.30-17.00 inklusive lunch och kortare pauser

Lokal: Dansalliansens kurslokal i Gäddviken, Kvarnholmsvägen 56, Nacka

Anmälningarna skickas till petra.wormbs@dansalliansen.se senast den 29 maj 2016
Antalet deltagare är begränsat.

.
dansalliansen 2