MINDFUL NOVEMBER 29/11

Kliv in i årets mörkaste månad med två fördjupande klasser i mindful yoga med element från den somatiska kroppspraktiken Bartenieff FundamentalsTM.

NÄR
Söndagen den 29/11 kl. 15-17

TA MED
Varma kläder och fler lager om du är frusen av dig. Det finns mattor på plats, men ta med din egen om du föredrar det.

KOSTNAD
220 kr/person
Vi bjuder på te och frukt efter klassen!
 
VAR
Tunnbindaregatan 16, Göteborg

________________________

Genom en stillasittande kultur där många i dag arbetar framför en dator har de flesta upplevt att de har ont i kroppen någonstans på grund av olämpliga arbetssätt. Eller kanske förlorat kontakten till sin fulla andning på grund av stress eller dålig hållning. Det kan lätt bli så att en tappar bort förmågan att märka hur sin kropp och ens inre mår på grund av mental stress, och vi tappar på så sätt kontakten med vår magkänsla och intuition. Under klassen försöker vi hitta tillbaka till din kärna. Kanske är du också bara nyfiken på vad mindful yoga och Bartenieff Fundamentals är? Alla är välkomna, nybörjare som erfarna!

Genom att höja vår kroppsmedvetenhet fokuserar vi på hur vi kan använda mindfulness i både vår yogapraktik och i vardagen. Detta för att mjuka upp vårt förhållningsätt till den egna kroppen och sinnet. Klassen blir en form för meditation i rörelse och vi avrundar med avslappning.

 ________________________

BOKA DIN PLATS
Skriv ett mail med namn och telefonnummer till bokning@workshopinn.com.

Invänta svarsmail med information om hur du betalar biljetten – när vi emottagit din betalning skickar vi en bokningsbekräftelse. Sedan är det bara att invänta workshopkvällen och så ses vi där!

________________________

Stine Marcinkowski har en BA (Hons) i dansteater från Trinity-Laban Conservatoire of Music and Dance (tidigare Laban Centre London), hon är Certified Movement Analyst (CMA) och håller ett certifikat i Laban Movement Analys och Body Mind Practicetm från Laban/Bartenieff and Somatic Studies International. Hon har studerad Hatha Yoga och meditation i Indien, USA, Kanada och Europa, och har fått sin yogalärare certifiering från Sivananda organisationen i Indien.

Stine har även studerad internationell kulturprojektledning på Kulturverkstan där hon tog examen i Maj 2014. Under sin studiepraktik påbörjade hon en handbok i hållbart ledarskap för folk som jobbar inom de kreativa näringarna. Handboken med release januari 2016 är baserad på mindfulness och kontemplativa praktiker.

Läs mer om Stine på: www.stinemarcinkowski.com

mindfull