Inbjudan Danspedagogiskt nätverk i väst: BodyMindFlow

Varmt välkommen till en workshop för danspedagoger, dansare, koreografer i väst

BODY, MIND, FLOW med Kari Anne Bjerkestrand
26 februari kl 10.00-15.00 Vänerparken, Vänersborg

Workshopen har som mål att inspirera danspedagoger och dansare i deras arbete och ge konkreta verktyg som kan användas i själva dansundervisningen. Vi kommer att bekanta oss med metoden BodyMindFlow som är en uppmärksamhetsträning som skapar flow/flyt i kropp och själ.

Dansare och andra konstutövare är ofta i kontakt med flow i skapandeprocesser, men medvetenhet och kunskap om flow kan också hjälpa oss rikta om fokus och återhämta oss om vi förbrukat för mycket energi, vill varva ner eller varva upp. Flow kan också översättas på relationer, projekt eller till ett inre, emotionellt plan. BodyMindFlow består av enkla övningar som är lätta att lära sig och ta vidare till de vi möter.

Vi går också igenom en modell som heter Core Quality Model, som är ett verktyg inom ledarutveckling och som är relevant för alla som leder andra. Vad har jag för professionella kvaliteter som danspedagog/dansare, i projekt och samarbeten?

Program för dagen:
10.00-11.00 Introduktion av BodyMindFlow, vad ör flyt och hur skapar du ett sådant tillstånd?
11.00- 12.00 Praktiska övningar och självreflektion
12.00-13.00 Lunchpaus (ta med, micro finns eller handla lunch i personalrestau-rangen)
13.00-15.00 Core Quality Model, presentation, individuellt arbete och samtal

Workshopsledare är dansaren, författaren och föreläsaren Kari Anne Bjerkestrand.

Workshopen är finansierad tack vare Kultur i Västs danscheck som tillföll vårt danspedagogiska nätverk och vi hoppas att det ska komma många till gagn. Anmälan sker via mail till malin.haglund@vanersborg.se Varmt välkomna!

 

vbg_kommun_farg_vanster