Emballage E=mc2 Danskonst

Scenen 11, 12, 18, 19 mars 2016 kl 19:00   Plats: 3:e våningen

Hur blir jag “jag”?  Den människa som är jag.
Vill jag vara den människan eller vill jag vara någon annan? Vem är jag, egentligen?
.

emballage emc2

.
Emballage
är en lek med vår självbild, våra yttre företräden, hur vi prövar våra olika skal och testar vår framtoning i rörelse, attityd, klädsel och stil. Om roller och självständighet, att våga gå sin egen väg och samtidigt vara en i gruppen. Emballage är en poetisk bild av själva livet, ett uttryck för osäkerheten i den unga människans värld.

Föreställningen ackompanjeras av musik av kompositören, musikern och DJn Jean Louis Huhta, en av den svenska klubb-, punk- och experimentscenens stora namn. Aktiv sedan 80-talet har han spelat med band som bla. Cortex, Stonefunkers, Lucky People Center och Freddie Wadling.

Emballage är den första i en ny serie ungdomsföreställningar av E=mc2 Danskonst. Koreografin är gjord av Gunilla Jansson som tidigare bla. arbetat som konstnärlig ledare för FUSE, Smålands musik och teaters dansprojekt för unga.
E=mc2 Danskonst är en av 3:e Våningens egna dansensembler. Med fokus på det experimentella skapar de rum för dans och dans för rum och vill få oss att se det invanda med nya ögon. Konstnärlig ledare är koreografen Gun Lund. 

Koreografi Gunilla Jansson
Musik Jean-Louis Huhta
Dansare Luisa Denward, Gunilla Jansson, Hannah Karlsson, Åsa Thegerström

Läs mer på 3:e Våningens hemsida

Event på Facebook

BILJETTER
Köp biljeter direkt via Tickster:
11 mars kl 19:00
12 mars kl 19:00
18 mars kl 19:00
19 mars kl 19:00

Ordinarie pris 160 kr. Student, pensionär, arbetssökande 120 kr.
Förhandsboka via bokning@3vaningen.se eller bokningstelefon 0702-721771