DAGS ATT SÖKA STIPENDIUM PÅ SITE!

Varje år utser SITE ett antal stipendiater som under ett års tid har möjlighet att vässa sitt konstnärskap. SITE erbjuder stöd för utveckling av både den konstnärliga verksamheten och hur du som konstnär skall organisera din verksamhet.

Hos SITE får du tillgång till coachning, skrivbordsplats, mötesrum, en veckas studiotid, nätverk och en bas att verka från. En obligatorisk kurs i möjligheterna att utveckla sin verksamhet, s.k. OPM – Organisk process metod, anordnas under året och omfattar tre heldagar, vilka du måste kunna avsätta. SITE Artist in Residens prioriterar konstnärer som har dokumenterat behov av både coachning och en fysisk arbetsplats. För SITE-stipendiater och de konstnärer som repeterar i SITE Studio samt för dem som hyr kontorsplats på SITE är SITE både ett Kraftverk och den självklara Mötesplatsen.

Ansökan om stipendium, en A4 sida om dig själv och din verksamhet samt dina planer för det kommande året, mejlas till anne-sofie@sitesweden.se senast den 8 februari. Stipendiet löper från 1 mars 2016 till 28 feb 2017.

Läs mer här.

site