Adena Asovic

Biografi:
Adena Asovic Är utbildad vid Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm.
Hon har vidareutbildat sig i Paris, New York, Los Angeles och på Kuba där hon plockat upp olika streetstilar som House, Salsa och HipHop. 2009 vann Adena Scandinavien Juste deboute i House. Hon har medverkat som bakgrundsdansare på Grammisgalan, Allsång på Skansen, Chochella, Way out West och Terminal 5 New York. 2010 var Adena inbjuden till London för privat audition för Madonna. I projektet SOMOS var Adena huvud koreograf. Hon är senast aktuell med att ha varit på världsturné med The Knife.

Klassbeskrivning:
Adena kommer hålla klass i House. På hennes klass kan ni förvänta er att få en grund och en tydlig ingång till house. Vi kommer jobba på formen och lära oss att hitta klubbkänslan och dynamiken. Då vi kommer dansa koreografi i slutet av klassen kommer vi börja med variationerna i olika steg och jobba på steg över golvet och även börja improvisera. Rent tekniskt så är mycket av stegen besläktat med teknikerna jazz, salsa, hiphop och step vilket gör att jag kommer gå snabbt fram. Vill du komma och känna rytmen och bli inspirerad att våga gå utanför din comfort zone? Då kan jag rekomendera denna klass!

En klass för dig som känner att du vill prova att utmana ditt egna landskap i hur du kan röra dig. My house is your house come and feel the music and expression.