Paul Pui Wo Lee

Biografi:
Paul Pui Wo LeeJag kommer ifrån Hong Kong och bor i Malmö. Jag dansade på IT Dansa i Barcelona och sen på GöteborgsOperan. Sedan 2011 har jag jobbat som frilansdansare och 2015 blev jag lärare i Feldenkrais Metoden®.

Klassbeskrivning för balett
Jag var förälskad med balett men tyvärr har inga ¨turnout¨ (rotation i höfter). Ja, det fanns många tårar. Efter jag kom till Europa lärde jag mig att det är inte VAD du har men HUR du använder det du har!

På mina klasser ska vi komma ihåg att balett är dansande. Min önskan är att du inte blir fast i allt du lärt dig under utbildning, utan istället går utöver (go beyond) att göra baletten till DIN. Jag kommer att ta några idéer från Feldenkrais för att göra oss mer medvetna om våra val, och sen kan vi bestämma att röra oss med mer frihet, stabilitet, uttryck, skoj och liv.