Nuvarande residens

DC Väst är värd för Heidi Vierthaler som kommer att arbeta tillsammans med Luca Cacitti, Shay Parthush och Pauline Torzuoli och därutöver bjuda in tre regionalt baserade dansare för att arbete tillsammans med dem i deras research-process. Det utgår lön för 30 timmars arbete. Den som är intresserad av att arbeta med Heidi Vierthaler skall delta i workshopen 15-17 september som även är en audition för det fortsatta arbetet under KID-residenset. Arbetet kommer att äga rum 18-29/9. Den 29/9 visas delar av processen på Cinnober Teater.

För mer information, maila: anders.carlsson[at]danscentrum.se

Du anmäler dig till kursen och hittar mer information om Stream-Flow Workshop på Kulturakademin Trappan.

Fyra dansare har bjudits in att engageras i processen – Maria Berndtsson, Laura Voutilainen, Madeleine Jonsson och Daniella Eriksson – varav tre är regionalt baserade.

Residenset avslutas med en presentation med efterföljande samtal på Cinnober Teater fredagen den 29/9 2017 kl. 19.30. Alla medlemmar och dansintresserade hälsas varmt välkomna. Fri entré.

KID-residensen finansieras genom samarbete med Konstnärsnämnden och Kultur i Väst. Här finns information om tidigare residens i Göteborg.

Photo: Sacha Grootjens