Workshop 7-8/5 2016

Improvisation – rörelse, röst och språk – soloform

Beskrivning
Uppvärmning av kropp, sinnen, röst, fantasi och våra möjligheter till uppmärksamhet mot det som är just nu. Vi fortsätter med genomgång av ett antal enkla men komplexa improvisationstekniker och övningar där dans, rörelse och röst, språk med fokus på solot ingår. Ett individuellt arbete och hur vi kan använda verktygen i relation till rum tar vid. Arbeten i solo, par, grupp och samtal om förlopp jämte utbyte och visningar för partner och resten av grupp ingår.

Kursen ges av scen, bildkonstnär Lisa Larsdotter Petersson för dig som de senaste två åren tagit någon eller flera kortkurser för Lisa och vill fördjupa ditt arbete.

 

Tid 7/5 & 8/5 kl 11.00-17.00 (inkl paus)

Plats Konstepidemin, Hus 8, Göteborg

Pris 500-800:-*

Anmälan senast 27/4 till Lisa L Petersson, kajfax@hotmail.com

Info Lisa L Petersson, 070 6406761

 

***

Kursen ges med utrymme för att själv bestämma vad du har råd att betala 500-800:-
Ange vad du kan betala när du anmäler dig.
Föranmälan är nödvändig och när du bestämt dig för att delta är din anmälan bindande.
Du betalar kurs vid första tillfället. OBS! Max 10 elever.

Lisa arbetar med scenkonstformen improvisation både i performance, undervisning, div. projekt & i praktik. Hon har undervisat i 20tal år och visar ex solon både nationellt och internationellt. Lisa har samarbetat med och inspireras av artister, konstnärer som Michael Schumacher, Andrew Morrish, Ola Åstrand m.fl. Lisa driver bl.a. Improvisationsfestival VARIA & arbetar som bildkonstnär.

www.lisalarsdotterpetersson.se

www.varia-impro.se