Vill du åka som DcV representant till Kultur gör skillnad?

Är du som är medlem i Danscentrum Väst intresserad av att åka på Kultur gör skillnad den 10-11 september i år?
Vi har möjlighet att betala bokningsavgiften på 1500kr för dig som vill åka som medlem eller styrelseledamot och representera Danscentrum Väst på plats. Vid intresse kontakta helena.lofman@danscentrum.se

 

 

Kultur gör skillnad!

Kulturkonferens Åmål
10-11 september 2015

Kultur skapar glädje, ökar kreativiteten, skapar tillväxt och bygger broar. Därför arrangerar Hela Sverige ska leva och Åmåls kommun den 10-11 september den nationella kulturkonferensen ”Kultur gör skillnad!”, där bland andra kultur-och demokratiministern Alice Bah Kuhnke och professor Lars Strannegård, rektor för Handelshögskolan, Stockholm kommer att medverka.

Hur tar vi bäst tillvara på de möjligheter som kultur skapar? Med kultur i fokus vänder vi oss till mindre kommuner med både politiker och tjänstemän, den idéburna sektorn och till kulturutövare. Utgångspunkten är att de olika representanterna ska mötas och skapa ett levande utbyte för samarbete och förverkligande av idéer.

Under konferensen kommer bland annat Myndigheten för kulturanalys nya utredning med titeln Kultur gör skillnad! att presenteras. Det är en uppföljning av Glesbygdsverkets skrift Kultur kan göra skillnad, som kom ut för sex år sedan.


Program

Ladda ner konferensens program här

För mer information & Anmälan klicka på denna länk->

kultur gör skillnad