Välkommen: Livesänd informationsträff 16 april med Kulturförvaltningen och Centrumbildningarna

Med anledning av Covid -19 väljer vi att INTE ställa in utan i stället STÄLLA OM och kommer att livesända detta möte och hoppas att DU vill ta del av det.

Ni är ett antal som bokat er innan och nu vill vi veta om det finns ett intresse för fler att delta nu i denna form. Så om du anmält dig tidigare och så behöver du inte anmäla dig igen,  men sprid gärna till kollegor så vi når ut till fler!

Vi vill gärna ha in era frågor innan så att vi i våra presentationer kan besvara dem så gott det går och utöver det kommer ni också kunna ställa frågor till oss under sändningen.

Ni kan skriva in frågor i anmälan om ni ej redan anmält er,  alternativt skicka frågorna direkt till Maria Björklund: mia.bjorklund@kultur.goteborg.se

Inbjudan är den samma så ni bokar er på länken i bifogad pdf.

Inför mötet kommer ni som anmält er få information om hur det praktiskt går till

Välkommen till träff, med information och samtal kring kultur för och med barn och unga i Göteborg
Kulturförvaltningen i samverkan med Centrumbildningarna DCV, KCV, MCV och TC samt Kultur i Väst bjuder in medlemmar och utövare till en träff i Hörsalen på Stadsbiblioteket i Göteborg. Medverkande är också Kultursamordnare från Grundskoleförvaltningen och Förskoleförvaltningen.

Vi startar upp med en information och avslutar med frågestund.   Ta med dig dina frågor och kom och träffa konsulenter för barnkultur, kultursamordnare för grundskola, förskola och gymnasium samt representanter för centrumbildningarna.

Anmäl dig här senast den 8 april:

https://barnkulturgoteborg.se/informationstraff

Har du frågor kontakta Mia Björklund mia.bjorklund@kultur.goteborg.se

Informationsträff 16 april 2020 Stadsbiblioteket _