Sökes: Inspirerande dansledare till Medborgarskolan

Medborgarskolan Alingsås söker efter inspirerande dansledare.

Beskrivning av jobbet
Medborgarskolan i Alingsås söker engagerade och inspirerande kursledare i dans.

Medborgarskolan finns i hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vi välkomnar alla och vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Medborgarskolan Region Väst, med regionkontor i Göteborg, omfattar Västra Götaland och Halland.

Nu behöver vi förstärka upp med nya inspirerande kursledare inom flera olika dansstilar som:

– Hip Hop
– Breakdance
– Femenine Vibe
– Modern dans

Vi söker dig som är en kunnig och pedagogisk ledare som har erfarenhet av att leda en grupp. Du brinner för det ämne du har intresse av att hålla kurs i och vill dela med dig av din kunskap till andra. Du tycker om att träffa många nya människor och har tidigare erfarenhet av att arbeta med ungdomar.

Som person är du lyhörd, strukturerad och strävar efter god kvalitet och nöjda kursdeltagare. Du har en social personlighet och är duktig på att bygga relationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon typ av merförsäljning med goda resultat.
Undervisningen sker i form av gruppundervisning och du kommer att arbeta som cirkelledare. Arbetstiden är främst belagd på eftermiddag och kväll men även helger kan förekomma. Det är därför viktigt att du som söker är inställd på varierade arbetstider. Anställningen är en objektsanställning och kollektivavtal finns.

Vi söker ständigt efter nya eldsjälar till vår folkbildningsverksamhet och ser fram emot din ansökan. Skicka in CV och personligt brev tillstorgoteborg@medborgarskolan.se Aktuella sökande bjuds in till rekryteringsträff alt. intervju.
Du kan även ansöka som kursledare i Göteborg, Stenungsund, Borås och Kungälv.

Varaktighet, arbetstid
Visstidsanställning 11 dagar – 3 månader. En till två kvällar i veckan.

Lön
Fast timlön. Kollektivavtal cirkelledaravtalet.

Kontaktperson
Josefine Ekmark, Verksamhetsansvarig Dans & Teaterstorgoteborg@medborgarskolan.se

Ansökan
Ansökan skickas till: storgoteborg@medborgarskolan.se

Sista ansökningsdag: 2016-05-20

 

medborgarskolan3