Söker du EU stöd? Har du arbetat med eller vill du arbeta i ett EU projekt?

Kultur i Väst och TILLT * i Göteborg har i uppdrag av Västra Götalandsregionen att förbättra förutsättningar och möjligheter för verksamma inom kulturområdet att söka och arbeta med EU-medel. Vi sprider kunskap om olika stöd och agerar coach vid ansökan och genomförande av EU-projekt.

Vi gör nu en kartläggning där svaren hjälper oss att utveckla relevanta aktiviteter inom området. Vi skulle därför uppskatta om Du har möjlighet att fylla i medsänd enkät.

Enkäten innehåller 13 frågor och tar ett par minuter att fylla i. Du når den genom att klicka på länken nedan.

https://sv.surveymonkey.com/r/EUprojekt

Vi är tacksamma om du besvarar enkäten före den 4 april.

Har du frågor gällande undersökningen kan du kontakta mig Ingrid Thornell på Kultur i Väst, telefon 070-3669408 eller via e-post till ingrid.thornell@kulturivast.se

 Boka gärna in följande dagar i din kalender:

24/8 – Kreativa Europa Desk på Kulturrådet kommer till Göteborg och håller en genomgång av nya ansökningsblanketterna för ansökan till Kreativa Europa i oktober. Dessutom ges möjlighet till max 5 personer för privatkonsultation inför ansökan.

17/11 – Heldag EU information (plats ej bestämd)

Information kommer att läggas ut på Kultur i Västs hemsida.

Med vänliga hälsningar
Ingrid Thornell
Kultur i Väst

 

*TILLT är en samhällsaktör med fokus på att initiera och genomföra kreativa och innovativa processer med konstnärer inom andra samhällsområden än konstens egna. TILLT har lett 5 EU-projekt inom detta område sedan 09 och deltog i 4 andra europeiska projekt med anknytning till ämnet.