Riksteatern: Intresseanmälan öppen för att delta på Södra Sveriges utbudsdagar!

Södra Sveriges utbudsdagar äger rum helgen 6-7 februari 2016 i Karlskrona.
Har du/ni en vuxenföreställning som ni vill presentera? Vi vill ha er intresseanmälan! Dock är det bra att veta att många är intresserade av att ha scentid på utbudsdagarna och alla som önskar delta kommer inte få plats. I urvalsprocessen strävar vi efter att ha en stor bredd i det som visas där vi bland annat tar hänsyn till de urvalskriterier som är viktiga för arrangörer när de ska köpa in scenkonst.

Kostnad för deltagande på utbudsdagarna
Kostnad för att delta som producent är 100 kronor exkl moms per anmäld person på lördagen, vilket inkluderar fika. Önskar ni även delta på middagen lördag kväll debiteras ytterligare 350 kronor exkl moms per person.
Kostnaden för att delta på söndagen är 200 kronor exkl moms per anmäld person och då ingår fika på för- och eftermiddag samt lunch.

Senast den 31 oktober vill vi ha er intresseanmälan och vi gör sedan ett urval av produktioner som är nya för södra Sverige och som kan arrangeras hösten 2016 och/eller våren 2017. I slutet av november kontaktas alla grupper med besked om man ges möjlighet att delta eller inte.

För anmälan och mer information följ denna länk>

riksteatern-logo