Region Värmland pressenterar: EN DAG I DANSENS TECKEN!

22 maj klockan 10.00-17.00

För att du som arbetar med dans ska hitta inspiration, möta andra inom dansyrket och utvecklas bjuder vi nu in dig till en heldag med dans.

Program
10.00-12.00
WORKSHOP MED KENNETH KVARNSTRÖM
Ungdomens Hus (UNO) i Karlstad.

Du som är dansverksam eller tidigare varit dansare är välkommen på worskhop tillsammans med koreografen och dansaren Kenneth Kvarnström.

Kvällen innan på Medborgarhuset i Säffle kl. 19.00, spelar Kenneth Kvarnström tillsammans med Jonas Nordberg sin föreställning Sofa(r) varifrån material i worskhopen är hämtat.

12.00-14.00

LUNCH
Värmlands Museum i Karlstad

14.00-17.00

TANKESMEDJA OM ATT KOMMUNICERA DANS
Värmlands Museum i Karlstad

Tankesmedja där du som arbetar med dans är välkommen att diskutera dansen och hur den kommuniceras. Vilka ord använder vi? Varför uttrycker vi dans så som vi gör? Bör vi förändra något? Hur når vi nya målgrupper?

Tankesmedjan leds av Håkan Mayer, dansutvecklare på Kulturcentrum, och introduceras av Jenny Eklund projektledare och copywriter på Bulldozer kommunikationsbyrå.

Anmäl dig.
Dagen är helt kostnadsfri. Annälan sker via mail till anna.nilsson@regionvarmland.se. Meddela om du vill delta på workshop, tankesmedja eller både och, samt om du önskar lunch eller inte.

Skicka din anmälan senast den 15 maj.
http://www.idrelay.com/v4_idrweb.asp?q=1FD6-7E3-455E-83