Producent med kulturinriktning S:t Johanneskyrk

Sista ansökningsdag: 2016-03-31

Göteborgs Stadsmissions scenkonstverksamhet RÖST är en verksamhet med människor i olika åldrar och med olika språk som skapar föreställningar, dansar, sjunger och spelar teater tillsammans. Vi är en röst i samhället för de som annars inte hörs och en gemenskap som är öppen för alla.


Frågan vi ställer oss i RÖST är- vad skulle du säga om alla lyssnade?

Under 2016 kommer vi utveckla RÖST och planerar ett bredare arbete för integration och gemenskap.

Denna tjänst är en projektanställning på heltid som kommer sträcka sig fram till och med 2016-12-31 och är tillgänglig omgående.

Arbetsuppgifter
* Har kontakt med samarbetspartners
* Platschef för scener/spelplatser
* Söka olika bidrag samt arbeta med uppföljningen och redovisningen kring de sökta och aktuella bidragen.
* Personen ska vara praktiskt lagd och handfast.
* Förmåga att utrycka sig väl i svenska och engelska, både i tal och skrift

Din bakgrund
Vi vill att du ska ha en utbildning som producent eller motsvarande akademisk utbildning. Vi vill att du ska ha erfarenhet av tidigare uppdrag som producent och därigenom har ett kontaktnät inom kulturbranschen.

Vi vill att du ska ha ett gott öga för scener och spelplatser, att snabbt se behoven och kunna med minimala resurser skapa en scen. Viktigt att du har erfarenhet av att söka bidrag och jobba projektmässigt med uppföljningar och redovisningar. Meriterande är om du har tidigare erfarenheter av att jobba inom sociala verksamheter. Förmåga att utrycka sig väl i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Göteborgs Stadsmissions drivkraft är en kristen och humanistisk grundsyn. Vi vill att du delar denna värdegrund med oss.

Har du frågor får du gärna, kontakta enhetschef Ulrika Lindeson på telefon 031-755 36 94. Vi vill ha din ansökan senast 2016-03-31.

Läs mer om tjänsten här.