Om Daglig Träning

Daglig träning är professionella klasser på hög nivå för professionellt verksamma utövare inom dansfältet, främst dansare, koreografer och pedagoger. Klasserna finns i stilarna nutida dans, jazz och balett.

All Daglig Träning hålls i vår studio på Ärlegården. Var dock uppmärksam på att avikelser kan förekomma i ordinarie schema. Aktuellt schema för Daglig Träning finner du här samt under fliken för Daglig Träning på vår hemsida.

För att få delta i den dagliga träningen måste du vara yrkesutbildad dansare och ha tränat dessa tekniker tidigare.
Är du inte medlem i DcV men önskar ta klass måste du skicka in cv eller annat dokument som styrker att du uppfyller dessa krav. För den nutida träningen öppnar vi även upp för professionella scenkonstnärer, som arbetar med fysiska uttryck i sin verksamhet, att medverka. Detta framgår i beskrivningen av klasserna.

Priser 2017

Terminskort för medlem 850kr/termin
Terminskort för övriga 2000 kr/termin
Du kan betala terminskort på plats innan klass. Vi tar endast emot kortbetalning.

Enstaka klass medlem 100kr/dag
Enstaka klass övriga 100kr/dag
Veckokort medlem 300kr
Veckokort övriga 400kr
Enstaka klass samt veckokort betalas vid träningstillfället. Vi tar endast emot kortbetalning.

Terminskortet ger dig även möjligheten att delta i daglig träning nutida tekniker i Umeå, Stockholm och Malmö. Träningskort skall alltid uppvisas! Om du inte kan visa upp att du har träningskort gäller ordinarie priser och du måste betala för enstaka klass! Vänligen respektera detta.

 

Daglig träning/proffsklasserna i Göteborg arrangeras med stöd av Kulturrådet och Västra Götalandsregionen