Kultur i Väst bjuder in till Konferensen Kultur för alla?

Om tillgänglighet, interaktion och integritet, närmar sig. Här får du en närmare presentation av Christian Payne. Håll till godo 🙂

Christian Payne är ledande expert inom storytelling, dokumentärt berättande, socialamediastrategier och uppkopplad kommunikation. Han är en av gästerna på konferensen Kultur för alla? Om tillgänglighet, interaktion och integritet som vi arrangerar den 12 och 13 november, på Auktionsverkets Kulturarena på Tredje Långgatan i Göteborg. Här kan du läsa mer om honom.

Christian Payne är specialist inom kreativ teknologi och kommunikation. Han arbetar med att skapa multimediala lösningar, han arbetar med sociala medier, framför allt med dokumentation och positionering. Christian arbetar också som internationell konsult. Bland hans uppdragsgivare hittar man både nyhetsbyråer och FN. Han arbetar också inom både kultur- och företagssektorn samt med välgörenhet.
Christian tycker om att resa lätt och att dela med sig av berättelser och möten i realtid. Därför använder han enkla metoder för att dokumentera och dela vidare, som att filma med smartphone eller surfplatta. Han bloggar under namnet @Documentally på Documentally.com och ibland skriver han om teknologi för The Guardian.
En del av hans workshops fokuserar på mobile storymaking och cover documenting, alltså om att skapa berättelser och dokumentera skeenden med mobil utrustning. Och som en förlängning av det pratar han också om att dela berättelser med andra uppkopplade enheter.

Om workshopen Five step digital strategy säger han så här:
Jag hoppas att kunna berätta några historier om hur organisationer kan berätta bättre historier. En organisation som saknar förståelse och kunskap om sin övergripande berättelse kommer att ha problem med att kommunicera sin strategi. Jag skulle vilja be publiken att tänka på vilka de är och vad de står för, för att hjälpa dem utforska olika sätt att använda sin berättelse, sitt narrativ, och för att ge dem riktning. Att visa på tillämpningsområden och ge verktyg för att kunna navigera i förändringen.

Vad kommer man ha med sig från din workshop?
Allt det som står här ovanför. Nya insikter och ett och annat verktyg som kommer att göra deras liv lättare.

Varför ska man gå på workshopen?
För att det är gratis öl (men bara en, man får dela) och för att man är nyfiken!

För anmälan och mer information följ denna länk>

(Bilden är från ett flyktingläger i Calais, som Christian Payne (till höger) besökte den 9 oktober. Vem mannen till vänster är, framgår inte).

konferens kultur för alla