Kultur i Väst bjuder in till Extra allt – communitydansträff

Under en heldag får du veta mer om communitydans och hur den kan vara en del av just din verksamhet. Du får se korta exempel eller presentationer av olika slags communitydansprojekt, för olika målgrupper. Du får träffa danskonstnärer, knyta kontakter och inspireras av den kraft och mångfald som ryms i communitydansbegreppet. Vi bjuder också på en spännande föreläsning med dansdokumentärfilmaren Jo Parkes från Berlin.

Vi vänder oss till precis alla som arbetar inom Västra Götalandsregionen, och som är intresserad av att få veta mer om communitydans. Inga förkunskaper inom dans eller communitydans krävs. Ta med din nyfikenhet och kom!

Varför communitydans?

Alla människor använder rörelse i sin vardag. Communitydans är en metod där människor som till vardags inte dansar får möjlighet att uttrycka sig i rörelse tillsammans med en danskonstnär. Arbetet utgår från deltagarna och deras berättelser. Här kan alla dansa! Nya berättelser, nya vägar och nya rum berikar oss – och berikar danskonsten.

Praktisk information

Datum och tid: torsdagen den 3 december kl 10–19 (du kan välja att delta hela dagen, eller del av dagen)
Plats: Kultur i Väst, Rosenlundsgatan 4, Göteborg, gatuplan
Anmälan: Du anmäler dig senast den 17 november via ett digitalt formulär som du hittar nedan.
Pris: Dagen är kostnadsfri. Vi bjuder på lunch och fika. OBS! Anmälan är bindande, vid outnyttjad plats som ej är avbokad senast 1 december tar vi ut en avgift på 200 kronor.

Till dig som är danskonstnär

Observera att du som är danskonstnär och vill bidra till vårt showcase och våra presentationer under dagen anmäler dig via ett särskilt formulär som du hittar genom att klicka här!

För anmälan och mer information följ denna länk>

ExtraAlltE-525x290