Improvisation – rörelse och språk med fokus på soloformen – Workshop 26-27/9

english

Beskrivning
I bred mix av improvisationstekniker där dans/rörelse och röst/språk ingår arbetar vi med fokus på soloform. Uppvärmning av kropp, sinnen, röst och förmåga till uppmärksamhet mot det som är just nu leder vidare till enkla men komplexa övningar där vi genom arbete med rörelse och fantasi, text och bild hittar vägar att arbeta med individuella uttryck. Arbete i par och samtal om förlopp ingår också. Kurs avslutas med solovisningar för resten av grupp.
Kursen ges av Lisa Larsdotter Petersson scen och bildkonstnär och är för dig med mer el. mindre erfarenhet av improvisation och intresse av fördjupning. Osäker på vad det betyder? hör av dig!

Tider   26/ 9 & 27/9 kl 16.00-20.30
Plats    Studio Oscar, Oskarsgatan 6A, 414 63 Göteborg
Pris      SEK 700
Anmälan & frågor senast 20/9 -15 Lisa L Petersson, kajfax@hotmail.com
Mer info http://lisalarsdotterpetersson.se/performance-art/teaching.html

Föranmälan är nödvändig och när du bestämt dig för att delta är din anmälan bindande.
Du betalar kurs vid första tillfället. OBS! Max 10 elever.

Lisa Larsdotter Petersson arbetar med improvisation som scenkonstform både i performance och undervisning, i div. projekt och i egen praktik. Hon har undervisat i ett 20tal år och visar solon både nationellt och internationellt. Lisa har samarbetat med och inspireras av artister och konstnärer som Michael Schumacher, Andrew Morrish, Ola Åstrand m.fl. Lisa driver bland annat VARIA Improvisationsfestival och arbetar också som bildkonstnär. www.lisalarsdotterpetersson.se, www.varia-impro.se