ILDANCE PRESENTERAR: GAGA PEOPLE WORKSHOP PÅ STORA TEATERN

DANSWORKSHOP // KRISTALLFOAJÉN

12 och 13 augusti 18:30-19:30

Öppet för alla och helt gratis! // OBS! Anmälan krävs då antal platser till workshopen är begränsat, se anmälningsinfo nedan

Dansworkshop i GAGA-teknik under Kulturkalaset.

Gaga People är en workshop öppen för alla från 16 år och uppåt, oavsett tidigare danserfarenhet. Inga förkunskaper krävs! Klassen leds av Gavriel Spitzler som har arbetat nära Ohad Naharin från det internationellt välrenommerade danskompaniet Batsheva Dance Company. http://batsheva.co.il/en/home

Workshopen skapar ett kreativt rum som öppnar upp för deltagarna att öka sin fysiska närvaro, förbättra sin flexibilitet och uthållighet samt undersöka olika rörelser i en välkomnande och tillåtande miljö.

Gaga är en dansträningsteknik framtagen av Ohad Naharin, koreograf och grundare av danskompaniet Batsheva Dance Company. Tekniken ökar självkännedom genom kroppen och ger en ram för deltagaren att upptäcka och stärka sin kropp, motverka och häva låsningar, öka smidighet samt öppna sinnena och fantasin.

Ta tillfället i akt och testa denna spännande dansworkshop under Kulturkalaset.

Kom i bekväma kläder och gärna med en vattenflaska och handduk till klassen. Arbetet på golvet sker barfota eller i strumplästen.

Klassen ges på engelska.

ANMÄLAN

För att anmäla dig, skicka ett meddelande med ditt namn, telefonnummer, mailadress samt vilken/vilka klasser du vill delta i till: Info@ildance.se eller via SMS till  +46 (0) 734116282

Det går bra att anmäla sig till en eller bägge klasserna. Glöm inte att specificera vilken/vilka du vill anmäla dig till. Vid frågor hör gärna av dig till IlDance (kontaktuppgifter ovan)

Workshopen genomförs genom IlDance i samarbete med Göteborgs Kulturkalas, Göteborg & Co, Kultur i Väst, Göteborgs Dans och Teater Festival och Stora Teatern.

(Foto: Gadi Dagon)

gaga