Har du en föreställning du vill sälja?

DcV medverkar på utbudsdagar för att sprida information om föreställningar som medlemmar vill sälja till arrangörer. Medlemmar uppmanas att skicka utbudsblad för turnébara föreställningar till anders.carlsson[at]danscentrum.se.

Lägg gärna upp information om de föreställningar du vill sälja i Scenkonstportalen och ha med länken dit i utbudsblad och vid kontakt med potentiella arrangörer.

Om föreställningen finns med i Kulturkatalogen Väst eller Kulturterminen så är det givetvis bra med länkar dit också. Detsamma gäller trailers som en kan se.

Danscentrum Väst medverkar 2017 vid följande utbudsdagar med informationsbord och finns på plats för att knyta kontakter som kan leda till speltillfällen för våra medlemmar:


Utbudskväll med Embla!

Under Mini-dansfestivalen bjuder Embla också in till en utbudskväll. Där får besökaren lära känna Embla lite bättre, se delar ur flera av de aktuella föreställningarna, veta mer om det pedagogiska och dansfrämjande arbetet och – få en ”sneakpeak” på föreställningen som kommer i vår!

Mer info och anmälan.

 


Tanzmesse i Düsseldorf 2018
Danscentrum Stockholm samordnar en del av den svenska närvaron vid den internationella dansmässan Tanzmesse i Düsseldorf 29 augusti – 1 september 2018.

Open Call
Vill du presentera ditt arbete under Tanzmesse 2018?
Skicka in ditt förslag på en föreställning eller work-in-progress arbete innan 13 okt till opencall@danscentrumstockholm.se

Mer information på Tanzmesses hemsida här: https://www.tanzmesse.com/en/tanzmesse/2018/exhibitors/performance-proposal

Mer info finns hittar du här.


En Scen kväll
Göteborgs Stad arrangerar En Scen kväll i september. Det görs i samarbete med Danscentrum Väst, Teatercentrum Väst, Musikcentrum Väst och Högskolan för Scen och Musik (HSM).

Under två dagar, på HSM, presenteras utdrag ur föreställningar som är med i Kulturterminen, Göteborgs stads utbudskatalog. Målgruppen är kulturombud som köper in och arrangerar program för barn och unga.


Scenkonstdagar Barn & Unga
Kultur i Väst arrangerar Scenkonstdagar Barn & Unga 5-6 april.


Scenkonstdagarna Väst
Riksteatern Väst arrangerar Scenkonstdagarna Väst i Borås 25-26 februari. Det görs i samarbete med Danscentrum Väst, Teatercentrum Väst och Musikcentrum Väst. DcV medlemmar kan delta kostnadsfritt i mässdelen av Scenkonstdagarna. Riksteaterns föreningar arrangerar huvudsakligen för en vuxen publik.


Dansmässan
Danscentrum Stockholm arrangerar Dansmässan 27 januari. Här kan både föreställningar för barn och vuxna presenteras.