Exklusivt erbjudande till dig som är medlem i Danscentrum från Pilates.nu!

Behåll formen i sommar med PilatesNu.se!

Då förra årets erbjudande fick ett så stort intresse kommer vi även denna sommar ut med ett erbjudande!pilatesnu.sepng

För dig som arbetar på eller utanför scen är det viktigt att hitta ett bra och enkelt sätt att underhålla kroppen. Pilates är ett fantastiskt sätt att bibehålla formen, bygga upp kroppen och hålla dig skadefri! Med PilatesNu.se streamar du pilatesklasser när och var du vill. Enkelt, snabbt och smart.

 

Pilates stärker i första hand den djupa muskulaturen som stabiliserar dina leder. Du behåller eller ökar smidigheten samtidigt som du underhåller dina större muskelgrupper. Du utvecklar din kroppsmedvetenhet och placering med pilates, vilket du har stor nytta av både i dans, sång och arbetet runt scenen. PilatesNu.se erbjuder i dagsläget ett 80-tal klasser med olika nivåer och längd. Du får tillgång till hela träningsbiblioteket!

 

Vi är väl medvetna om hur viktigt det är att underhålla kroppen vare sig du har semester eller är mitt i en arbetsperiod. Därför kommer vi med ett enastående erbjudande till dig som är dansare och medlem i Danscentrum.

 

Träna pilates online med PilatesNu.se, få 3 månader för endast 99kr/månad! (ord.pris 149kr/månad)

För att ta del av erbjudandet behöver du signa upp innan den 1 juli 2016. Följ länken nedan:

 

http://pilatesnu.se/checka-ut/?level=2

Använd rabattkod: DANSARE16

obs! På bekräftelsen från oss kommer det stå att de 2 första betalningarna kommer vara 99kr, detta på grund av att systemet inte räknar med första betalningen. Du får alltså ändå 3 månader för 99kr/månad. Vill du inte fortsätta efter dessa 3 månader måste du aktivt avsluta ditt medlemskap innan månaderna är slut, annars fortsätter medlemskapet med 149kr/månad tills du säger upp abonnemanget.

 

Vi ses på PilatesNu.se!

 

Vänliga hälsningar

Lina, Linnea och Amanda
PilatesNu är en plats där man kan få inspiration, tekniktips och träningsmöjlighet utan att vara beroende av tid eller lokal. PilatesNu erbjuder klasser i alla nivåer från nybörjare till avancerad och du kan anpassa din träning utefter ditt schema, klasslängd finns att välja på från 10 min till upp mot en timme. Vår vision är att göra pilatesträning tillgänglig över hela Sverige genom att erbjuda träningsvideos online som håller hög klass och ständigt uppdateras.

 

Vänligen,

PilatesNu teamet