Dansutvecklare sökes till Scenkonstavdelningen, Halmstad

Sista ansökningsdag: 8 februari Ansök nu

Arbetsbeskrivning: Som dansutvecklare kommer du ansvara för projektutveckling kring unga samt samordning och stöd till kommunala aktörer kring dansområdet. Arrangörs- och publikutveckling samt ansvar för aktiviteter kring våra egna dansarrangemang ingår också i uppdraget. Vissa producentuppgifter förekommer, då i samarbete med dansproducenten på ’Rum för Dans’. Vidare ingår även visst budgetansvar. Delar av tjänsten fokuserar på främjandearbete.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning och erfarenhet inom dansområdet. Vi ser gärna att du har erfarenheter från arbete med eller mot unga/unga vuxna. Vana vid projektledning, främjandearbete och producentarbete är meriterande. Vidare har du god kommunikationsvana och insyn i hur man arbetar med sociala medier. Det är även meriterande med erfarenhet från publika verksamheter samt en god inblick i kulturpolitik.

Som person är du drivande, flexibel och van att arbeta självständigt. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och vana vid att arbeta med flera parallella projekt samtidigt. Du har god datorvana, lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt lätt för att knyta kontakter. Du har goda kunskaper i engelska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsens bas är Kulturförvaltningen på Region Halland. Du har arbetsplats i Halmstad men kommer att resa i hela regionen. Körkort är inte ett krav men underlättar det dagliga arbetet.

Anställningsvillkor
Omfattning Heltid.
Anställningsform Tillsvidareanställning.
Tillträde 2016-05-01 eller enligt överenskommelse.

Läs mer om tjänsten här.

regionhalland