Dansare till turné 2020 – Regionteater Väst

4 dansare till produktionerna Silent Disco och Magnet.

 

OM ARBETET

Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande arbete som dansare i produktionerna Silent Disco och Magnet. Två interaktiva klassrumsföreställningar för mellan- och högstadiet, koreograferade av Maria Ulriksson. Föreställningarna kommer att turnera runt om i Västra Götaland under 2020. Arbetet är schemalagt, i huvudsak dagtid måndag-fredag, men även kvälls- samt helgarbete kan förekomma och även övernattning på annan ort. Repetitionerna sker på Regionteater Väst i Borås. Närmsta chef är Monika Milocco, konstnärlig chef för Regionteater Väst, Dans.

KV ALIFIKA TIONER

Vi söker dig med bred och kreativ förmåga som dansare och som tycker om att arbeta med scenkonst för, av och med barn och unga. Du ska ha en yrkesutbildning inom dans och gärna ha professionell erfarenhet av dansaryrket. Som person är du strukturerad och driven i ditt arbete och arbetar bra såväl självständigt som i grupp. Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats.

ANSÖKAN

Ditt CV och en motivationstext om varför du är rätt person för jobbet, skickar du via mail till: john.niklasson@regionteatervast.se
Märk mailet: ”Dansare Klassrum”. Sista ansökningsdag 31 augusti 2019.

Audition är 14-15 september. På audition: balettklass, repertoar, improvisation och textarbete. 14 september, Danscentrum Väst i Göteborg samt 15 september på Regionteater Väst i Borås. De utvalda dansarna kommer att bli kallad till en av dagarna. Har du önskemål om en specifik dag skriv detta i din ansökan, så försöker vi tillgodose det.

page1image60256240