Dam Van Huynh på 3:e våningen under Göteborgs Dans- och Teaterfestival

3:e våningen har nöjet att bjuda in till en rad intressanta aktiviteter i samband med att koreografen Dam Van Huynh o Company, har KiD residens och visar föreställningen ”DEP”, verket är en del av Göteborgs Dans- och Teaterfestivalens program i augusti 2018. Allt sker på 3:e våningen om inget annat anges.

Fredag-Lördag 24-25/8 Föreställningen ”DEP”. Bokning och mer info här.

Onsdag-torsdag 29-30/8 18.00-21.00 Avgiftsfri workshop för dansare och koreografer med Dam Van Huynh på Ärlegården DcV för mer info FB event för anmälan: benedikte.esperi@gmail.com

Söndag 2/9 13.00-14.30 Artist talk med Dam Van Huynh, specifikt för det lokala och regionala dansfältet. Ingen föranmälan krävs men meddela gärna om ni avser att komma till Benedikte för bästa planering.

(Språk som används är engelska, men översättning kan ske vid behov.) Tillsammans med Göteborgs Dans och Teaterfestival bjuder 3:e Våningen in Dam Van Hyunh att arbeta i Göteborg i residens med sitt nya verk. ”Nu går jag djupare och betraktar återuppståndelsen – kanske i form av korta uppvaknande eller drömsekvenser”.  Läs mer här.

Med vänliga hälsningar Gun Lund och Olof Persson, konstnärliga ledare 3:e Våningen 

Genom Benedikte Esperi


Foto: Thuan Lam Hieu