Biljetter till Kvarnström & Leinonen på Stora Teatern 3 mars

Hej alla medlemmar i Danscentrum Väst!
Vi på DcV har fått 15 fribiljetter till en double bill med Kvarnström & Leinonen på Stora Teatern 3 mars. Detta vill vi självklart dela med er, våra medlemmar! Önskar du följa med på föreställningen? Maila ditt intresse till vast@danscentrum.se vi har ett limiterat antal biljetter så det är först till kvarn!

Med Värme
Danscentrum Väst

 .

 .

3×3 / KENNETH KVARNSTRÖM / SUSANNA LEINONEN

3×3är en föreställning i två akter. Den första akten är ett verk av Susanna Leinonen. Den andra av Kenneth Kvanström. Två av vår tids stora namn.
SEE | OBEY

Den finska koreografen Susanna Leinonens nya verk för tre dansare ”SEE | OBEY” hade urpremiär i Helsingfors i november 2015. Föreställningen som är en kraftfull syntes mellan film, dans, musik och text har med sin blandning av både mörker och humor sitt ursprung i teman kring energier och naturens strömningar.

TRE
I Kenneth Kvarnströms verk TRE bildar tre män, tre objekt och tre scenografilösningar några av utgångspunkterna för föreställningen. Tre andra är: kostymerna, musiken och själva dansen, en annan form av tre-enighet, som på något vis skall skapa magi bortom ordets begränsningar.
Tre personer, tre individer, fungerandes tillsammans och enskilt. Tre är en föreställning med lite mer svärta, om gemenskap och individualism.

 

 

Bild 1; 3×3 Foto: Matilda Rahm. Bild 2; See | Obey

3x3 foto Matilda Rahmbild Obey, Leijnonen