Audition HAIR – Musikalen!

Efter succéerna med RENT och Urinetown sätter vi nu upp ännu en musikal, denna gång blir det HAIR. Projektet är ideellt.

Vi börjar repa så snart castingprocessen är klar. Beräknad premiär: 28 oktober 2016.

När?
9e April kl 09.00 – Sångprov & 10e April callback – Dans- och teaterprov.
Var?
Eriksbergsgatan 5, SMI. Stockholms musikpedagogiska institut. T-bana Östermalmstorg eller Rådmansgatan.Buss: Blå buss 2 till Eriksbergsgatan 5.

Vi söker:
Sångstarka dansare och skådespelare. Unga: 16 st, spelålder 20-30 år. Vuxna: 2 st, spelålder 50-60 år (Endast teater för de vuxna, sång är ett plus). Vuxna söker med annat material.

Tjejer som söker sjunger:
Hello – Adele + Valfri musikallåt med svensk text.

Killar som söker sjunger:
Thinking Out Loud – Ed Sheeran + Valfri musikallåt med svensk text.

Maila CV med bild – du blir kallad via mail.
hairmusikalen2016@gmail.com

Sista anmälningsdag 4 April.
Har du frågor maila till samma adress.

Vi vill skapa en rolig och stark bredd i ensemblen och hoppas att få se och höra just dig.

Varmt välkommen!

SMIs Musikalutbildning (MU) med sponsring av Benny Andersson Produktion, utbildar sjungande skådespelare, då skickligheten inom dessa discipliner är det som eftersöks när roller besätts.  Lärargruppen är är inte bara pedagoger, utan aktiva yrkesutövare inom scenkonst. I de fyra huvudämnena sång, röst och rörelse, teater och gestaltning undervisar detta team: Camilla Fritzén: soloprojekt ”Fröken Elvis”, senast på Stadsteatern i Stockholm Kinga Szabadvary: cover för Ulrika i Västergöl i ”Kristina från Duvemåla”. Kommande engagemang är ”Fantomen på Operan”. Johan Briggert: utbildad regissör, skådespelare och manus-författare, bl a på Atlantic School i New York, Teater-akademien i Stockholm och på Broby Grafiska, samt ingår i konstnärliga gruppen på Astrid Lindgrens Värld. Rolf Christiansson: senast skådad som Samuel Nöjd i ”Kristina från Duvemåla”.
Produktionen av ”Hair” samarbetar med SMIs musikalutbildning och i juryn för uttagningarna kommer även representanter för SMI att sitta. Om du är intresserad av att söka utbildningen, har du en chans här. Det enda du behöver göra är att fylla i en intresseanmälan, och du har chansen att gå vidare till en audition för MU. Vi ser fram emot att se dig!

 

hair